TinasTaste

Lyckotår…

Lyckotår…

Jag kan inte nog beskriva hur skönt det var att gå hem från arbetet idag med solen i ansiktet och luften alldeles klar i näsborrarna. Jobbveckan avslutades på allra bästa vis. Jag får på grund av sekretess inte säga något utlämnande för de personer jag arbetar med men då och då får vi verkligen chansen att hjälpa till att göra skillnad i någons liv. Idag var en sån dag och det kändes stort. Jag blev djupt berörd och tacksam att jag får vara med om det. Det skänker sån stor inre lycka att det faktiskt kom en lyckotår. Det kändes alldeles perfekt passande att vi samma dag firade min underbart fina kollega som blev ett år ännu klokare (födelsedag) med tårta, sång och blommor i fika rummet.

Sedan var det hemma mys med familjemiddag som ni ser på bilden. Nu sover mina älsklingar och jag ska krypa upp i soffan och njuta av att få ha fjärkontrollen och netflix för mig själv he he.

Jag vill passa på att önska er en super fin helg! Hoppas ni hittar på lite roliga saker och tar hand om varandra. För egen del kommer jag som vanligt starta lördagen med bodyjam på gymmet och sedan ska vi snygga till oss lite för att åka på Bröllop.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.