TinasTaste

Home make over

Jag känner för att göra om lite här hemma. In med lite nytt och ut med gammalt slitet. Jag kan verkligen inte påstå att jag byter saker här hemma särskilt ofta för när jag väl hittat något så är det oftast väldigt genomtänkt och jag använder det en lång tid. Men det finns ett stort undantag från detta och det är dessa stolar som ni ser i bild. Det är helt klart det sämsta köpet jag gjort. De är så osköna att sitta i och kvalitén är inget vidare. Jag vet inte hur många gånger min kära sambo har suckat och bestämt sagt att man inte ska köpa något som man bara har sett på nätet.

Jag har länge velat byta ut dem och lagt massor av tid på att leta andra men självklart råkade jag fastna för rosa gubi stolar men lets face it jag har varken råd eller passande livsstil (små barn med kladdiga händer ;)) att lägga runt 9000 per stol. Men jag har hittat ett super bra alternativ och jag lovar er att det blev till en massiv övertalning för att min käre sambo återigen skulle gå med på att beställa stolar över nätet utan att ha provsuttit…Men skam den som ger sig..hihi. Men med dessa har jag gjort lite bättre research och även fått dem rekommenderade från en annan bloggare.

Dessa stolar är också rosa 🙂 Dock får jag stå ut med att vänta ända till mars när de levereras och jag ser fram emot att visa er då :). Länk till köpställe kommer självklart också då.

Bordet är också lite slitet och skulle behövas målas på eller bytas ut men jag hittar inget jag gillar. Har ni något tips?

I mars levereras även mattan som jag beställt från Mio. LÄNGTAR! Du kan se vilken det är i ett tidigare inlägg:Silvrig matta

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.