TinasTaste

Förrätt för ostälskare

Detta var verkligen en riktig höjdare för ostälskare och det går så snabbt att slänga ihop. Ända sedan jag såg en liknande på klingskitchen har jag velat prova att göra en.

Stek i olja, flingsalt och timjan på båda sidor tills ytan får lite färg. Osten ska bli riktigt så där varm och go igenom hela. Om du känner på den så ska den kännas mjuk. Låt den ligga kvar i stekpannan på låg värme medan du fixar det som ska vara på.

Jag hade granatäpple, fikon, pinjenötter och honung. Så himla gott ihop! Även pistagenötter, valnötter eller lite hackade mandlar fungerar bra. Vid allergi uteslut nötter och honung och ta istället agavesirap och lite mer flingsalt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.