TinasTaste

Glöggmingel – mys mys mys

Idag hade jag bjudit hem mina relativt nya kollegor på lite glöggmys det känns dock som vi har känt varandra länge! Tänk att med vissa människor känns det så på något vis. Det är nog för att man trivs ihop och allt bara är så okomplicerat och avslappnat.

Trots att vi haft en hemskt natt med lilla C som hade sån öronvärk och feber så blev den här dagen så mysig! Jag har verkligen sån tur när det gäller kollegor för jag har mött så fantastiska människor efter ”vägen” och samlat på mig nära vänner från tidigare jobb. Så idag njöt jag bara av att mysa och umgås.

De här ostbollarna med pepparkakskross passade perfekt till glöggen. Så enkla att göra också. Blanda bara grönmögelost och philadelfiaost och rulla i krossad pepparkaka.

Dessa guldiga tryfflar som jag experimenterade fram blev mina nya favoriter. Så underbart att de dessutom är ”nyttiga” . Recept finns om du scrollar neråt eller kollar i kategorin hälsosamt.

Är du intresserad av nyttigt julgodis så har jag tidigare presenterat tre nyttiga alternativ till gottebordet som varken innehåller vitt socker, mjöl, grädde osv utan mer naturligt godis och trots detta fantastiskt gott!

Hälsosamma nötiga fudge som bara smälter i munnen…

Med sig hade mina kollegor en fin julblomma och dessutom ett paket med en fin inredningsbok från min tidigare kollega Helene (eller vi är ju kollegor fortfarande eftersom vi sitter i samma byggnad, fast vi ses inte riktigt lika ofta). Så fint gjort!

Lilla C piggade på sig lite efter att ha fått alvedon (jippi för alvedon i pulverform som smakar jordgubb! tips till alla föräldrar som kämpar med att få i de små alvedon) och valde ut min kollega Maria att krypa upp i knät på och efter en stund så kidnappade hon henne till sitt rum… hi hi

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.