TinasTaste

Goodiebag och produkttips

Tur i oturen var att jag hade glömt mitt schampo på hotellet jag sov på från torsdag – fredag så jag tittade in på lyckos butik i mall of scandinavia i söndags för att köpa ett nytt schampo. Inte visste jag då att de firade 3 års jubileum och jag hade turen att få med mig en goodiebag eftersom de 100 första kunderna skulle få det. Det blev genast lite mer förlåtligt att vara glömsk.. hi hi. Bl.a. fick jag en liten förpackning med SP inpackning och den doftar bara sååå ljuvligt.

Jag köpte även med mig ett ögonfran/brynserium som har fått bra betyg och det ska verkligen bli spännande att se om det verkligen funkar som alla skriver. Innan har jag varit för snål men nu säljs det till ruskigt bra pris så det är värt att prova i alla fall.

Du hittar samma serium här: Superögonfransar? pris 199 kr och fri frakt är det också.

En annan produkt som jag är riktigt nöjd med är den här glanssprayen. Mitt hår blir lätt lite så där vinterplatt och dassigt så jag surfade runt efter någon produkt som skulle ge tillbaka lite glans. Då hittade jag en glansspray som hade fått ”bäst i test” på två olika sidor. Så jag klickade hem den och kan inte annat än att hålla med. Håret blir riktigt snyggt glansigt utan att bli fett och det luktar svagt av citrus. Jag beställde den här: Redken shine flash

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.