Vad sägs om en sesamdoftande lax, spröda grönsaker och en rödbetshummus. Så fräscht och gott! Plus att du laddar upp vitamindepoerna rejält! Det behövs verkligen nu i dessa mörka förkylningstider.
Scrolla ner för recept 🙂
* 180 g Salma lax. Skär i tunna bitar. ( tips! Salmalax kan även användas till sushi utan att frysas först:)
* 2 tsk Mörkrostad sesamolja
* 1 tsk Tryffelolja ( du kan hoppa över)
Valfri mängd Koriander
1 lime (pressa över saften)
Salt
Groddar
1 avokado (1/2 per potion)
Ärtskott
Purjolök
Morötter (visst är det fint med röda!)
1 Granatäpple
1 citron att pressa över tillsammans med en skvätt olivolja och salt
Recept:
2 förkokta rödbetor
1 liten förpackning kikärtor
1-2 vitlöksklyftor
2 tsk olivolja
1 tsk tryffelolja ( går att utesluta, det blir bara lite extra gott)
Salt
Peppar