TinasTaste

Buffé

Vilken härlig helg vi precis har haft! Vi hade överraskningsfest för min faster. De hämtade upp henne i Söderhamn där hon bor och sedan bar det av till Stockholm och fest. Hon hade ingen aning om vart hon skulle och blev så klart överraskad och jätte rörd. Så fint!

Värdarna Marisol och Alberto hade gjort en fantastisk buffé som ni ser på bilderna. Så mycket gott! Jag gjorde två marängtårtor till efterrätt. Jag gjorde min underbara marängtårta med jordgubbar och sedan experimenterade jag fram en till suuuper god tårta med nutella/chokladsmak. Någon som har ett namnförslag till den? Skriv gärna förslag! Den innehåller grädde, nutella, maräng och chokladknappar.

Efter festen sov min kusin med familj från Söderhamn över hos oss. De har en liten tjej i lilla C ålder så de hade så himla roligt ihop. De såg så söta ut när de sov tillsammans i lilla C rum. Den första sleepover:n.. så sött!

Idag ville alla ta en tripp till Mall of Scandinavia så då åkte vi dit och strosade runt lite.. hur mycket man nu kan strosa med små barn.. hi hi.

Någon som har ett namnförslag till denna goding?

Recept: gör lika botten som marängtårtan nedan (följ länk) men ha istället på 4 dl vispad grädde som du blandar med 1 1/2 dl nutella (värm några sekunder i mikron så rinner den lätt ut ur burken). Blanda i små maränger eller krossad maräng, chokladknappar (finns bland bakprodukter). Smeta ut över marängen. Toppa med lite extra små maränger och chokladknappar. Ringla över lite nutella som avslutning.

Världens godaste marängtårta! Följ länken för recept.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.