TinasTaste

True Love

Hej därute
Idag är första jobbdagarna för många. Hoppas ni inte har allt för mycket ångest att återgå till vanliga rutiner igen.

Vi är lediga ett tag till och är i stugan och njuter av ett okomplicerat liv.. eller okomplicerat.. Eric o h pappa har kämpat med att få bort en stubbe på gården i två dagar nu. Jag tror det står 1-0 till stubben men skam den som ger sig.

Imorgon ska vi ha lite grillfest här och inviga vår veranda tänkte vi. Om vi får bukt med ett litet humle problem… naturen jobbar inte riktigt med oss för tillfället.. hi hi.

Idag tänkte jag i alla fall förbereda för en marängtårta och baka lite baguetter. Morgonen har jag spenderat med att rensa ogräs på gården. Tänk att det är en viss harmoni i att få fingrarna lite skitiga av jorden. På någotvis tror jag att ju närmre naturen vi lever ju mer balanserade bli vi.. åtminstone jag.

Jag märker att lilla C älskar att poa runt här i stugan. Hon blir aldrig rastlös utan hittar nya vänner i lekparken, startar hemliga klubbar på loftet eller fixar med oss på gården. Hon spenderar gärna tid med sin stora mjuka mysiga Rex och han är nöjd så länge det kastas bollar.

Volangtröja

Visst är den söt denna Volangtröja. Tryck på länken ovan för inköpsställe.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.