TinasTaste

Soliga dagar i Almeria

Lilla C är i paradiset. Hon badar hela dagarna och på kvällen är det ”fest”. Med dans, sång och underhållning för barnen. Det är heeelt andra tider för barn i Spanien. De flesta sover siesta och även längre på morgonen. Jag måste skratta när jag ser skylten om barnaktiviteter från 22.00-00.

Hotellet är fint och har en super bra stor buffé. På lördagen hade de ”gala” tema så jag tog på mig långklänning till middagen. På middagen fanns det super fräscha skaldjur och massa gott kött. Det fanns olika avdelningar där de stod och stekte färsk fisk och kött. Så klart har de även en stor efterrätts avdelning.

På väg till ”gala middag”.

Även kevin har hittat ett litet paradis och är iväg och dyker. Han har sett både muränor och baracudor. Vilket han tycker är super spännande. Helst allt vill han dyka med hajar ?.

Poolområdet är härligt med barnpool, stor pool för vuxna, tre vattenrutschkanor och en underbar stor och varm jaccuci. Stranden är superlång och ligger precis bakom hotellet. Den enda nackdelen är att det blev en lång resa hit eftersom vi bilade 3 th från flygplatsen. Det funkade inte bra med mina diskbråck och artroser och det är så typiskt att de två första dagarna bestod av massa värk.. när man egentligen vill ha roligt. Kan bli så irriterad på att de förstör så mycket. Det går sjukt massa energi åt att ha ont och försöka bara stå ut. Eric var super gullig och bokade direkt in en massage i spat. Nu har det gått tillbaka till normal värk istället vilket är mer hanterbart.

Ikväll ska vi göra en utflykt till närmsta stad. Det blir roligt att se.

Det bästa av allt är ändå resesällskapet. Det slutade med att vi faktiskt kommer vara 17 stycken på denna resa. Alla är väldigt glada och positiva. De pratar ofta och gärna. Det händer mycket tok och bus och näst intill varje kväll har jag skrattat så magen värker. Minnen för livet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.