TinasTaste

Helgens överraskning

I helgen blev jag totalt överraskad av min sambo och kära vän. Jag brukar vara den som överraskar andra och did not se this coming så det var svin roligt!

Min sambo sa att han och jag skulle ut och äta och bara det tyckte jag var jätte roligt för det var väldigt länge sedan vi gjorde något själva. Han hade fixat med barnvakt och allt. Jag visste dock inte vart vi skulle.

När vi kommer in till stan så får jag börja med att snabbt gå och köpa skor för jag hade klätt mig alldeles för varmt.. sprang in på hm och tog ett par billiga och hade skavsår 100 meter senare så då blev det till att svänga in på Apoteket för att köpa skavsårsplåster..typiskt mig på något vis.. ha ha. Jag märkte dock att sambon blev lite stressad av detta fast vi inte var sena alls.. och han borde vara van vid mina infall by now.. he he.

Han säger att vi hinner ta ett glas innan vi har vår bokning och drar iväg med mig till haymarket hotell vid Hötorget. Där tittar jag snabbt på ett par som sitter på en scenkant (tror jag det var). Tittar bort igen utan att reagera. Varpå jag hör hur hon börjar skratta… jag känner igen det där skrattet.. tittar igen.. och där sitter en av mina bästa vänner Marie från Söderhamn med sin käresta Thomas! Alltså så himla glad blev jag! Tänk att jag tittade rakt på dem och inte ens reflekterade över att det var dem…så otippat var det.

Behöver jag säga att vi hade en toppen kväll! Vi åt super god tappas på Caliente och sedan gick vi vidare till en bar där det skulle vara en musikrelease och Maries kärlek Thomas fanns med på den nya låten eftersom han är en hejare på trumpet. Här kan du höra låten Längta dagarna om jag har förstått det rätt så handlar det om kärlek mellan två män. Det har typ aldrig gjorts en låt om det innan så det var väl verkligen på tiden. All kärlek är vacker och människor förtjänar att bara få må bra. Do not be a hater.

Väl hemma så saknade jag redan lilla C men försökte njuta av att slippa springa upp x antal gånger per natt för att någon ropar ”mamma naaaape” (nappen). Sen somnade jag gott under duntäcket med ett stort leende på läpparna..

Visst strålar det om dem..så kära! Och det är ju underbart att se.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.