TinasTaste

Tights tips! Och lite personlig stolthet

Måste tipsa om dessa grå sköna träningsbyxor till ett fantastisk pris på sportamore nu. 169 kr. Lätt värt!

PS finns svarta också…

https://www.sportamore.se/produkt/121725-blacc-power-f-gra/526585?gclid=CPnxwJPK4tMCFRrPsgodgYIOww

Bild från omklädningrrumnet på spine centers rehab på Karlaplan. Önskar jag alltid fick fortsätta där men snart är denna rehab period slut. De är verkligen sjukt bra där. Jag har tillgång till mitt eget team av läkare, sjukgymnaster och terapeuter och dessutom går jag tillsammans med en grupp som alla lever med långvarig smärta. De är guld värda eftersom alla lever med liknande smärtor så man kan verkligen förstå varandra och få massor av bra tips och inspiration.

Jag är faktiskt lite stolt över min träningsprestation och att jag trots smärta av tre diskbråck och lika många artroser som det finns nackkotor så kör jag på ganska hårt nu. Eller lagom! Lagom är totalt underskattat?. Jag har äntligen förstått att återhämtningen är lika viktig som själva träningen.

Jag har hittat två nya träningsformer som jag tycker är super bra och det är högintensivt tabata och stärkande cirkelträning. Dessutom har jag hoppat med i dansaerobics och det passet är sån hjärngympa.. hög koncentration .. råkar du blinka så blir du helt plötsligt den rosa elefanten i rummet som snubblar omkring. Ni vet den som alla dansar förbi.. he he

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.