TinasTaste

Soldäck

Helgen bjöd på strålande solsken och soldäcksbygge vid stugan. Eric, kewin och pappa gjorde ett super jobb! Jag fattar inte att min pappa som fyller 70 år fortfarande håller på som att han är 25. Han måste ha en grym grundkondition och så är han envis så klart. Jag hjälpte till lite tills nacken sa ifrån. Jag tycker faktiskt att det är ganska roligt att skruva, såga och banka lite. Extra roligt är det när folk blir förvånade att en tjej inte har några som helst problem att använda en skruvdragare eller klyv. Varför inte liksom… Önskar jag kunde göra det mer.

Vi hade sett ut det soligaste stället på gården och byggde en 27 kvm stor altan. Den blev placerad vid uthuset mitt emot stugan. Senare kommer vi även att bygga en veranda intill själva stugan.

På G.. Vi valde att göra en trapp i hörnet och tre nivåer på räcket. Oturligt nog fattades det några ribbor längst bak på räcket men de får vi ta nästa gång vi åker. Vi planerar även att bygga ett utekök på soldäcket. Nästa år blir det till att måla räcket då det impregnerade virket har torkat riktigt.

Vi invigde en solig altan med lite grillat…

Lilla C ”hjälper” till he he.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.