TinasTaste

BAR

Hemmagjorda bars utan onödiga tillsatser är inte alls tokigt! Dessa mumsade jag och killa C på häromdagen ute på en solig balkong.

Recept:

200 g 85% mörk choklad

1 banan

60 g Crunchy jordnötssmör

1 msk kokosolja

Flingsalt

30 g granola

Gör så här:

Smält chokladen över vattenbad och häll över i ex en aluminiumform ( finns i vanlig matbutik som engångs matlådor). Ställ i kylen 10 minuter för att stelna. Blanda jordnötssmör med smält kokosolja. Ta ut formen, mosa bananen och bre på och häll sedan över jordnötsblandnigen. Finns det någon smält choklad kvar så kan du ringla över det. Strö över granola och flingsalt och fövara sedan i frysen. Skär sedan i portionerade bitar när allt har stelnat ( jag gjorde 6 st) och linda in i fint papper.

Här får ni en liten sneak peak på balkongen som inte är riktigt färdig än.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.