TinasTaste

Stugan

Hej alla fina!

Hoppas att ni njutit av helgen! Vi har haft en super härlig helg i Söderhamn. Vi har njutit av att umgås med nära och kära. Trots att helgen svischade förbi hann jag ändå fånga upp flera värdefulla ögonblick. Bland annat har jag sett en nära väns nykära gnistrande lyckliga ögon. Visst tillhör det livets dyrgripar! Så underbart att få se den man bryr sig om genuint lycklig. Jakten på kärlek kan ju vara både snårigt, kall och lång så när det väl inträffar är det ett litet mirakel i sig… underbart! Jag har även hunnit med att träffa ett annat litet mirakel som bara var sex dagar gammal. Min nya lilla släkting. En riktig sötnos!

Jag tänkte uppdatera er med några få nytagna bilder dock bara ett fåtal då jag faktiskt valde att lägga ner allt sociala medier i helgen för att ägna mig helt åt familjen. Det är viktigt ibland.. Att verkligen vara närvarande.

Köket

Ett helt magiskt ljus!

Detaljer i köket

Kaffe och kakburk är ju viktiga saker när man är ledig.. eller hur ;). Dock gapar kakburken lite tom..he he.

Jag har alltid tyckt att pärlspont är så vackert! Så jag är jätte glad att vi valde det till den lilla hallen.

3 avhängda dörrar senare och 2 millimeter till godo… så var vi så hääär lyckliga när vi upptäckte att det faktiskt var möjligt att få in en vanlig ektorp soffa genom den snäva hallen.

Ni som följt mig tidigare vet om att vi har haft ett ”soffproblem”. Vi upptäckte att vi inte skulle få in någon soffa genom hallen. Jag fick lite tips från er där ute om soffor i sektioner och olika dagbäddar (tack!) men nu löste det sig så himla bra pg av att jag har en sån envis pappa som tog intiativ att prova om deras ektorp soffa gick att pressa in trots att alla inklusive mig själv hade dömt ut det som omöjligt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.