TinasTaste

Fredagsfeeling

Underbara härliga fredag jag önskar du kom minst två gånger i veckan!

Visst är fredagar underbara. Då har man liksom hela helgen framför sig. Jag älskar att lyxa till det lite extra på fredagar för att just känna att vi går mot ledighet och helg. Gärna med lite god mat och något gott glas vin.

Idag gjorde Eric lite tappas när vi kom hem och det är ju bara så ljuvligt gott! Till det drack vi ett nytt rosevin som jag tror blir en favorit till sommaren. Det heter Grande recolte.

Idag hade vi en riktigt trevlig dag på jobbet också tack vare mina fina kollegor som lyfter varje dag till det bättre. Ibland tycker jag att det är lite roligt att klä upp mig lite extra till jobbet på fredagar (just för att få lite fredagskänsla) vilket jag gjorde idag med min snygga pennkjol och en vit topp . Min ”partner in crime” (kollegan jag delar rum med) hade tydligen tänkt samma tanke och dessutom hade vi helt otippat färgkombinerat våra kläder med svart nertill och vitt upptill…. det såg sååå planerat ut.. he he. Våra andra kollegor var så söta som kom förbi och gav oss fina komplimanger. Visst är det härligt att både få och bjuda på komplimanger.. mer sånt…Sprid lite löv!

Efter jobbet var det dags för lite rehabilitering (min rehabilitering på spinecenter började i fredags, jag berättar mer om det i att annat inlägg) och efter det var det äntligen dags för ett besök på Peach Stockholm hos min underbara frisör Camilla. Förutom att bli väldans fin i håret och känna mig ompysslad så bjöds det på fredagsskumpa på salongen. Vilken härlig fredagsfeeling!

Nu ska jag avsluta denna fredag under en filt i soffan till någon bra serie på netflix 🙂 Jag vill önska er alla en super härlig helg!

Gambas är min favorit när det gäller tappas… smakar ljuvligt direkt från grillpannan med lite havssalt över.

Har ni provat något så enkelt som att steka bröd (gärna surdegsbröd men alla bröd funkar) i en panna med rikligt med olja, timjan och flingsalt… alltså… mums!

Saftig entrecote som man skär upp i cm tjocka bitar..

Skumpa medan man blir lockad i håret.. så härligt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.