TinasTaste

Förrätter – förrättsfest

Är det någon mer än jag som tycker att förrätter är det mest fräscha och aptitretande man kan äta. Jag måste nästan berömma mig själv när jag kom på den fantastiska idén om att ha en middag med bara förrätter. Vi brukar samlas och ha knytisar med Erics släkt och till denna gång styrde jag upp ett förrättstema. Alla fick ta med sig två förrätter var.. sina favoriter så klart. Sen dukade vi upp till buffé! Så himla rolig och gott! Hoppas att ni kan få lite inspirationer på lite nya förrättsfavoriter.

Tyvärr är bildkvaliten sämre i detta inlägg då är knäppt med mobilkamera.

Här ser ni läskande god chevice och salladsblad fyllda med lax och tonfiskröra. Mums mums mums. Följ länk till recept på Chevice

Enkelt är gott!

Lax och philadelfiaost på baugette och corizo med salldstopping på den andra.

Chevice med lax och räkor.. min favorit!

Så himla söta minipiroger med överraskning:) En del var fyllda med ost andra med köttfärs och den tredje med chorizo. Här hittar du familjens bästa recept på piroger:

Ljuvliga ostpiroger

Köttfärspiroger

Pulpo med stark paprika krydda, olivolja och havssalt.

Det här är ju egentligen perfekta rätter att pimpa upp påskbuffen med. De kommer definitivt hamna på mitt påskbord.

Brieost med fikonmarmelad och en vindruva.

Focacca är väl bland det godaste bröd man kan äta. Tänk er att bara lägga fram detta direkt från ugnen en sommarkväll när man väntar på att grillningen ska bli färdig. Bryta av en bit i all enkelhet. Ett glas vin på detta och lite trevligt sällskap…wiii…längtar!

Focaccia – detta recept är helt perfekt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.