TinasTaste

Söndag med bästa vänner

Igår hade vi turen att ha världens finaste tjejer hos oss en hel eftermiddag. Först åt vi lunch hos oss med våra grabbar sedan åkte våra respektive iväg på olika uppdrag och då passade vi på att göra det vi gör bäst…umgås ?

Älskar att våra små tjejer redan tycker om varandra. Lilla C pussar och klappar och busar och bebis W tindrar med ögonen, skrattar och pratar. Jag hoppas de kommer bli lika bra vänner som mig och Anna. Har det på känn..

Puss Bebis W vi älskar dig!

Bordet är dukat och klart för lite golunch…

Lunchen bestod av musselsoppa med smak av grädde, vitt vin och persilja. Samt super smarriga tigerräkor som Eric grillade i grillpannan. Till det serverade vi surdegsbröd och hemmagjord aioli. Vi funderar fresten på att lägga upp en instruktionsfilm om hur man gör majonäs/aioli för den frågan får vi ofta.. Och det är ju super lätt.

Say no more..

Har du provat kronärtskockor med olja, citron,citronpeppar och salt.. Så gott!

Såsen som blir till denna musselsoppa…. jag önskar att ni bara kunde känna doften…oj oj oj..så god! Den består av vitt vin, grädde, lök, vitlök, purjolök, hönsbuljong och färsk persilja.

Grabbarna med tjejerna

Lilla C är i en ruskigt rolig ålder nu. Så mycket tankar, idéer och härligheter kommer från henne å varje dag är ett nytt äventyr. När hon upptäckte att lilla bebis W inte hade tänder så sa hon ”måste köpa det på affären”… hi hi. När vi frågade om vi skulle köpa till henne också så svarade hon ”nä har här” och pekade på sina tänder.

Bilden är från vår lilla shoppingtur igår på lager 157. Lilla C gjorde som alla andra och gick in i provhytten för att prova.. Även om det bara var fingevantar..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.