Recept:
125 g smör
2 1/2 dl vetemjöl
3 dl mjölk4 ägg
Smält smöret och tillsätt mjölk och mjöl. Värm upp under omrörning tills smeten släpper från kanterna. Ta kastrullen från spisen och vispa i ett ägg i taget med elvisp. Häll smeten på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i nedre delen av ungen på grader i 20 minuter.
Stjälp upp och ner på ett nytt bakplåtspapper och dra av det gamla bakplåtspappret. Låt den svalna.
Fyllning:
1 förpackning Handskalade räkor
Blanda räkor med en stuvning gjord på: (blanda i räkorna sist).
3 msk smör, 3 msk vetemjöl, 3 dl mjölk, 1 1/2 dl vispgrädde, 1 dl riven ost (gärna stark), 1 tsk salt och lite svartpeppar,
Lägg på fyllningen på pannkakan och rulla ihop den från långsidan med skarven neråt.
Toppa:
Med ost och tomat och grädda i ugnen 10 min tills osten smälter.
Bild lånad från hemmets