TinasTaste

Keep smiling

Keep smiling, keep shining Knowing you can always count on me, for sure

Idag har jag fått mysa med en av mina bästa vänner och min guddotter hela em. Det var så mysigt att få rå om varandra och ses. NU är jag uppladdad med massor av ny positiv energi. Att ha en sån fantastisk vän som Anna i mitt liv gör mig verkligen rik. Jag önskar alla er där ute sanna vänner som inte tar er energi utan fyller på den.


Vi har så klart babblat en massa…tjejsnack är väl det bästa eller hur! och ätit så gott och fräscht.. Jag gjorde min urgoda Marinated chicken med en super smarrig sallad fullproppad med antioxidanter, järn och andra nyttigheter till. Denna sallad med marinerad kyckling är fantastiskt god! Jag rekommenderar den så starkt!

Det som också är bra är att man gör kycklingen i förväg.. så när man ska ses behöver man bara hacka salladen och ta fram något gott bröd till och ändå känns det som att man bjuder på något med lite extra kärlek.

Dagen innan gjorde jag i ordning kycklingen eftersom den ska ligga i marinad minst en timme och gärna över natten. Recept till denna hittar du här.Bästa kycklingen ever

Salladen bestod av:

Cosmopolitanblad, bladpersilja, rädisor, purjolök, avokado och paprika. Jag blandade runt detta med en italiensk dressing (en ”fuskis” på påse).

När du blandat runt dressingen så är det bara att lägga på kycklingen. Glöm för gud skull (hi hi) inte att hälla över lite extra marinad över köttet (den är bara såååå god) och toppa med lite extra färsk timjan.

Uppdukat och klart…

I bakgrunden spelade vi lite lugn musik och lilla prinsessan låg så nöjt och tittade på oss medan vi åt.

Så mycket kärlek – vackra ni ?

Jag hade på mig min nya så härligt våriga blus och mitt ofixade hår slängdes upp i en slarvig knut – det är väl en härlig fredagsfeeling.

Toppen hittar du här vårtopp (metapic inlägg)

Fredag när det är som bäst…

Hoppas alla ni finisar där ute får en riktigt fin helg! Sprid lite kärlek… puss

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.