TinasTaste

Färsk tonfisk

Detta är min stora favorit just nu. Färsk tonfisk i ett skal fyllt med citronsallad, avokado, koriander och sen pressa massa lime över tonfisken. Detta hade vi som en av rätterna på nyår som Eric fixade.

Tonfisken liknar en oxfilé när man köper den. Man steker den runt om på hög värme och skär sedan upp den i skivor. Den ska vara lite röd inuti fortfarande. Det tyckte jag från början såg lite läskigt ut. Men jag garanterar att den bara smälter i munnen.

Vi köpte krustader ( såna där skal man brukar ha till förrätter (den största storleken) till och provade även att göra egna skal av indiska Papadums bröd som vi stekte i olja.

Båda blev utsökta!

Om man vill kan man även klicka i en liten klick majonäs. Gärna tryffelmajonäs och strö över lite sesamfrön.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.