TinasTaste

Att lägga till julklappslistan – tips på fantastiska produkter

Jag tänkte att jag skulle passa på att tipsa om några av mina absoluta skönhetsfavoriter lite passande så här i juletider. Dessa är garanterat uppskattade presenter till någon när och kär eller kanske på din egen önskelista.

Armanis silk foundation är den absolut bästa foundation jag någonsin har provat.. Alla kategorier! och jag har provat många… tro mig! Det är inte för inte denna foundation har vunnit inStyle ”Best beauty buy” samt prisvinnande för bästa liquid foundation och perfekta match samt Make up artisternas val 10 år i rad! Den är med andra ord fantastisk, Jag har aldrig varit med om en foundation som smälter in så fint i ens egna hud som denna och jämnar ut ojämnheter.

Jag vill även tipsa om att världens bästa mascara från Helena Rubinstein just nu är på kampanjpris. Denna mascara förstärker dina egna fransar något otroligt! Det ser nästan ut som man har gjort lösögonfransar.

Rituals är en av mina favoriter när det gäller lite vardagslyx. Jag gillar verkligen den där känslan av att ha lite spakänsla hemma. Nu har Åhlens bra pris på ett helt set med underbara produkter.

Jag måste erkänna att jag är smått beroende av doften av Washologys linnevatten som heter Längtan -bomulsblomma. Jag springer och sprayar den både här och var och den doftar bara sååå underbart.

Detta är ett metapicinlägg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.