TinasTaste

Överraskning

(Detta är ett tidsinställt inlägg, då vi inte kan riskera att vår kära Anna som ska bli överraskad hinner läsa detta).

Att överraska är väl det bästa som finns! Idag ska vi överraska en av mina bästa vänner. Vi har ordnat en babyshower. Hon kommer bli så överraskad då vår gemensamma vän som flyttat till Karlsborg även är på väg hit! Jag ska hämta henne på stationen kring 12.

Det som är fantastiskt roligt är att Anna har samlat på sig vänner från både Uppsala och Stockholm och vi känner inte varandra men har ändå lyckats styra ihop det genom en chat. Så vi hoppas vi har samlat alla nu.

Igår kväll fick jag smått panik då hon frågade om jag inte ville hänga på henne till frissan imorgon (d-day)! Samma tid som vi skulle överraska henne. Nu har hennes sambo dock fått i uppdrag att avstyra det hela. Så vi är på banan igen!

I morse klev jag och lilla C upp tidigt och började med att baka chokladälskarnas dröm.. En ruskigt smarrig chokladtårta.. Recept kommer senare. Väldigt lätt! Men ser lyxig ut.. Och smaken.. Det smälter i munnen. Receptet är från min kusin tjej Sofia som är utbildad konditor. Så jag döper den helt enkelt till chokladdröm by Sofia.

Ikväll kommer sedan Anna och Jonathan och Therese (som sover över) hit och Eric ska fixa tappas. Ser så mycket fram emot det. Jag älskar verkligen att spendera tid med de jag tycker om. Jag försöker stanna upp och njuta. Man vet aldrig när det är för sista gången, vad som händer. Det finns så mycket tragedi i livet så när man kan fånga det som är fint och bra då ska man verkligen göra det och njuta av det och uppskatta det till fullo. För mig finns det inget viktigare än de människor jag bryr mig om. Det känns verkligen som jag har samlat ett axlorn med vänner runt omkring mig som jag bär i min hand som guldklimpar. Det är äkta värde för mig, inte diamanter eller pengar. 

Idag hoppas jag blir en dag och kväll att minnas med ett leende på läpparna. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.