TinasTaste

2 års- kalas (förberedelser)

I år ska det bli kalas henna hos oss. Det ska bli så skönt. Äntligen bor vi så pass stort att vi får plats. (Tidigare har vi fått hyra lokal). Eller hm vi brukar bli ganska många så lite trångt blir det allt.

Kalaset ska gå i temafärgerna rosa och guld. Så fint ? jag har även planerar vad jag ska baka redan. Ja.. Här planeras det redan.. Och det är inte för att jag är ett totalt kontrollfreak utan för att jsg tucker att det är fantastiskt roligt.,

Det ska bli
1. CUPCACES (typ världens godaste chokladcupcaces…lovar). Recept finns redan i bloggen.
2. DAMMSUGARE i rosa. Dessa bakade jag här om dagen.
3 AHLGRENS BILAR PANNACOTTA
4. Och slutligen en OMBREGRÄDDTÅRTA fylld med jordgubbspannacotta och citronmouse. (Jag vet inte vad jag har gett mig in på.. Hoppas jag får ihop det på något vis. Jag gillar i alla fall att det är grädde. Jag rycker att det är mer äkta och gott än tårta av sockerpasta. Nog att de kan vara otroligt vackra konstverk men jag kan tycka att de känns lite konstgjorda på något vis. Tårtbottnarna bakade jag redan i helgen efter recept av hela Sverige bakar vinnaren Linus Larsson. De blev otroligt bra!

Sedan ska vi även ha en Candybar med lilla C nya godishylla. Jag tänkte fylla den med rosa godis och maschmellows.

Här är lite inspo bilder som jag valde ut först. Cupcacesen på denna bild ör från Mypefectday. Dammsugarna från Hannasbageri och den fina tårtan från bloggaren Svenssonsussane.

​nygjorda dammsugare..recept kommer 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.