TinasTaste

Enkla goa fisken

Denna enkla fiskrätt som mer eller mindre sköter sig själv fick jag inspiration från en sån där mattidning som kommer från Ica. Fast med en egen tusch. Denna kommer vi definitivt att göra om. Riktigt gott och väldigt lämpligt! Visst är det skönt på vardagarna när maten mer eller mindre sköter sig själv.

Ingredienser (4 pot)
Torskrygg (4 bitar)
Spenat (jag tinade upp ett paket frusen spenat).
1 pkt frusen dill
2 dl grädde
1 vitlöksklyfta
1/2 citron
Citronpeppar och salt

Gör så här:
Lägg spenaten på botten av en ugnsform. Lägg fisken på. Salta. Ta fram en bunke och häll i 2 dl grädde. Pressa i en vitlöksklyfta och 1/2 citron. Rör ihop och häll över fisken. Häll på rikligt med dill. Krydda med citronpeppar efter din smak. In i ugnen ca 20 min på 200 grader. Klart! Servera gärna med kokt potatis eller potatismos.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.