TinasTaste

Före och efterbilder på stugan

Vad roligt att ni följer med på vår renoveringsresa! Nu har vi kommit en bra bit på väg.

I helgen var vi i Söderhamn och det var underbart roligt att fixa med stugan. Det har blivit så otroligt fint. Byggherren Pappa har verkligen öga för skapande och byggande. Sovloftet har tillexempel fått ett supersnyggt röcke från ett par gamla järngrindar.
Återvinning på hög nivå.

Jag tänkte bjuda på lite för och efterbilder så långt vi har kommit. Det börjar närma sig invigning nu. Vardagsrum, kök och det lilla sovrummet är nästintill färdiga. Så nu har vi börjat längta på riktigt!

I hallen håller det på att sättas ljusgrå pärlspont och i vardagsrummet håller det på att platsbyggas garderober. Även kylskåpet ska byggas in. Sen är det toalett och avlopp kvar innan vi kan bo där.

Vi håller även på att fundera lite framåt hur vi ska göra på gården. Altan, utekök och soldäck snurrar lite i våra tankar så vi ska börja samla på oss lite uppslag, bilder och idéer så får vi se vart vi landar.

Stugan har öppnats upp och fått ett högt nytt tak. Golvet har plockats fram och slipats och behandlats. Väggarna har rättats upp och fått nya gipsskivor och tapeter. Fönster har satts in. Ett nytt ljust Ikeakök har satts in. Tyvärr hade jag ingen bra bild på det nu.

Så här såg köket ut innan. Det var dessutom placerat på andra änden av rummet än vart det är idag.

Väggen in till vardagsrummet har öppnats upp och ger ett luftigt och härligt intryck.

Den gamla vedspisen har bevarats och muren har plockats fram. En ny betongskiva har gjutits och så har det lagts klinker nedanför.

Före

Efter..,

Vardagsrummet före när det låga taket höll på att rivas

Och efter..

Ett vackert 100 år gammalt takfönstret räddades, renoverades och sattes som kronan på verket högt upp på ytterväggen. Det ger ett helt magiskt ljus in i hela stugan.

Det lilla sovrummet före och efter förvandling

Hoppas att ni fortsätter att följa med i förvandlingen. Följ mig även på instagram: Tinastaste12345

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.