TinasTaste

Farväl och Hej!

Idag bytte jag kontor så jag skulle få närmre hem. Jag byter även tjänst från resurs till en ren admin tjänst fast fortfarande inom förmedlingen. 

Även om det är enormt skönt att få 13 min till jobbet istället för 60 så känns det ändå vemodigt. Jag hade börjats trivas i mitt resursgäng med ett gäng härliga människor som bjöd så mycket på sig själva och var så underbart goa. Jag fick så goda vitsord med mig från både kollegor och chefer som jag verkligen bär med mig med tacksamhet. Jag är glad för allt jag lärt mig och jag är så glad att ni tror på mig!

För lilla C blir detta mycket bättre eftersom hon kommer få kortare dagar på förskolan. Nog för att förskolan är fantastisk men lilla C har blivit väldigt trött av sina långa dagar och jag kände mig alltid stressad för att få mer tid med henne…

Idag var jag på mitt nya kontor och trots att jag kom mitt i en flytt så blev jag väl omhändertagen och de jag träffat verkar trevliga. Till nästa vecka ska vi vara riktigt på plats i de nya lokalerna och då känns det lättare att sätta sig in i vad arbetet innebär.

Idag är det lite känslor av saknad som jag bearbetar och ändå tacksamhet att jag kan göra detta för min familj.

Vackra blommor och fina ord som värmer enormt!

Jag gjorde även en Ferrerobukett till mitt resursgäng och en till min handledare. Vill du göra en egen så finns det beskrivning i bloggen här: http://nouw.com/i1medpricken/lyxbukett-26502650?cache=465321917&

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.