TinasTaste

Mall of Scandinavia

Igår tog vi en tur till mall of scandinavia (mos). Det är så fint varuhus och det är riktigt roligt att ta en tur dit då och då.

Ryggsäck på.. Nu drar vi till Mos..

Lilla fashinoista…
Farmor tog med sIg lilla C till underbara newbiestore. Hon skulle få en klänning. Det slutade med att vi kom ut med en fullproppad kasse med ljuvliga kläder. Det såg så roligt ut när lilla C gick till sin farmor med massa kläder hon hämtade och sa ”va fiin”Farmor skrattade gott! 

Kapahl har ju riktigt bra erbjudande nu med ta 3 betala för 2. Jag brukar alltid passa på när de har dessa erbjudanden som kommer titt som tätt.

Sedan gick vi vidare till Disney store. Affären barnen ÄLSKAR och föräldrarna HATAR (skratt). Man ser alltid barn på väg in med ögon som tindrar och VARJE gång möter jag också en svettig förälder på väg ut som har tagit sitt vilt sparkande barn under armhålorna som gör allt för att hålla sig kvar så länge som möjligt i denna drömvärld för barn. Lilla C är hittills nöjd att få känns och kläma lite på sakerna och sen ställa tillbaka dem. Jag anar att det är lugnet före stormen.

Jag gillar sminkaffären Kiko oxå. Bra produkter och så himla hjälpsam och trevlig personal. Igår blev det ett läppstift och läppenna i lite vågad fräch färg. Det är lite ovant med läppstift för jag brukar vanligtvis köra med läppglans i en lite naturlig färg.

Sedan samlades vi med Erics familj på Vapinano och åt smaskig ONYTTIG lunch. Det får man göra på helgen tycker jag. Tunn crispig botten med scampi, pesto och spenat.

Vi avslutade lördagen hemma med detta gottefat – MUMS!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.