TinasTaste

Korfu

Det är den andra morgonen här på Korfu och ska snart starta upp dagen med lite yoga vid havet. Tyvärr har jag inte sovit en endaste stund inatt för jag glömde ta sömntabletten (hoppades på något vis att mitt dåliga mönster skulle ha brutits och jag kunde sova utan men ikke..) så tjatigt..

Gårdagen var urmysigt. Vi badade massor i poolen. Lilla C var överlycklig och ville knappt sova middag för att inte missa någonting. Stranden är underbar, och vattnet helt klart.

På dagen passade Erics föräldrar barnen en stund och vi gav oss ut ett helt gäng och hyrde kanoter och begav oss ut på havet. Det var så himla skönt där ute och självklart slog vi de andra i kanotrace.. Jag vet inte om de tävlade men det gjorde vi.. Ha ha.

Hotellet är fint med vacker utsikt. Det kanske inte motsvarar mina förväntningar om femstjärnigt men är ungefär som våra andra resor där vi har haft fyrstjärnigt och varit jätte nöjda.

Buffén är riktigt fräsch med massor av smakrika grönsaker. Igår var det grekisk buffé som smakade mums!

Kvällen avslutades med grekisafton och det bjöds på dans. Alla var uppe och dansade och barnen höll en egen dansshow. Det händer så mycket tok när man reser med denna familj. Det som jag gillar bäst är att alla är så sjukt positiva och ser det bästa med allt. De bjuder på sig själva. De är otroligt bra på att lyfta andra och de mesta av hurraropen för den grekiska dansen kom så klart från vårt håll.

Flygresan gick otroligt bra! Lilla C tittade lite oroligt på mig vid starten och jag lyckades hålla masken och visade inte min egen oro och fyrade av ett leende. Sedan tittade hon ut lite och efter en liten stund så sov hon så gott!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.