TinasTaste

Arlanda och pirr i magen

Äntligen sitter vi på Arlanda och ser flygplanen lyfta utanför fönstret. Om en stund är det vår tur. Detta är bland de bästa känslor jag vet. Förväntan i luften och pirr i magen.. Något roligt är på gång.

Pirret är kanske lite på grund av att jag tycker att det är hissnande läskigt/roligt att flyga också. Av gammal erfarenhet så vet jag att resten av ressällskapet inklusive barn är totalt avslappnade och total chillar medan jag stirrar med vild något galen blick efter nödutgångar och klämmer sönder Erics hand samtidigt som jag försöker intala mig själv att jag ska se cool ut för lilla C skull.

Vi är ett helt underbart tokigt och roligt gäng från Erics familj som flyga till Grekland (Korfu). Det var ruskigt nära att Erics syster och familj inte skulle kunna flyga med då hon fick gallstensanfall. En rysare ända in i slutet. Hon sköt till och med upp operationen för att kunna åka med. Vi gillar helt enkelt att vara tillsammans och resa. En för alla Alla för en.. Ända in i kaklet tydligen.. Måste skratta lite.

Ikväll runt nio ska vi anlända till vårt femstjärniga hotell (första gången med femstjärnigt för mig…Wiii ) Så spännande att se hur det ser ut där. Längtar till att se stranden, känna de nya lukterna, värmen.. Vi ska dessutom njuta av all-inclusive. Det är lyx när man har barn.. Slippa stressen av att fixa mat, eller vänta på mat.

Häng med på vår resa.. Förhoppningsvis har jag tid att uppdatera då och då. Följ även på instagram: Tinastaste12345

Over and out 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.