TinasTaste

Rosehill

Vill tipsa er om ytterligare ett härligt ställe men med lite mer hippikänsla. Urmysiga Rosehill som ligger i natursköna Ekerö. Här kan du komma och äta en ekologisk lunch, köpa svindlande frächa grönsaker eller varför inte bara hänga i en hängmatta. Avslappnat, skönt och okomplicerat.

-”Det är lite Pettson och Findus över det hela” hörde jag en man sa när han gick förbi en husvagn de hade gjort om till hus för små kycklingar och jag kan inte uttrycka det bättre själv.

Jag kan verkligen tipsa om att när man ändå är i Ekerö kombinera det med mitt andra favoritställe: Den härliga badplatsen: Blå lagunen. Det är ett kalkbrott man badar i vilket gör vattnet kristallklart. Det känns som man har lämnat Sverige och landat på varmare breddgrader. Så fint!

Härlig ekologis sallad i rosehill

Vi köpte massor med oss hem…

​Lilla C var likt sin mammi helt tokig i djuren på gården. Roligt att den djurtokiga genen går igen… 

Jag och min bästis Anna gjorde ett besök på Rosehill och på blå lagunen när jag var gravid. Tänk om vi hade vetat då att hon också skulle få en bebbe som ligger i magen och goar till sig just nu. Jag hoppas så mycket att våra små gofisar ska ha lika mycket glädje av varandra som jag och Anna har.

Här nedanför kan du se lite äldre bilder från mitt och Annas besök på blå lagunen när lilla C låg i magen

Den gången använde vi grönsakerna vi köpte på Rosehill till en riktigt saftig högrevsburgare. Ett av mina första inlägg på bloggen. Recept har du här:

http://nouw.com/i1medpricken/dagens-mal—hogrevs-burgare-18590746?cache=992779294&

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.