TinasTaste

Att åka in som två och komma hem som tre

Är det inte världens mest konstiga och mest underbara känsla att åka in på BB som två personer och sedan förändras hela ens värld och så kommer man hem som tre. Magiskt och omtumlande. (Så klart även magiskt om man är ensam förälder som faktiskt många är idag). Själva miraklet av ett liv som man skapat är så stort.

Jag minns så väl när vi stod i hallen och skulle säga hej då till personalen på BB Stockholm och jag tittade ner på denna pyttelilla människa och hade svårt att ta in samtidigt som jag aldrig förr känt stolthet att vi skulle sätta oss i bilen och ”få”ta hem henne. Jag tror faktiskt jag fortsatte att vara omtumlad i över tre månader efteråt. 

Ingenting skulle längre bli som förr och livet var förändrat för alltid. Livet fick på ett ögonblick ett helt nytt perspektiv och ordet ovillkorlig kärlek fick en ny innebörd. Från första gången jag såg min lilla tjej förstod jag att den kärlek jag kände/känner är så stark så jag skulle göra allt i min makt för att skydda henne för alltid att det inte fanns någonting i hela världen jag inte skulle göra för henne.

______________________________________

Där låg du i din Björnoverall som jag tyckte var så liten när jag köpte den och ändå drunknade du i den. Där låg du och bara var. Helt plötsligt var vi föräldrar.

Älskade busfrö så här satt jag och tittade och tittade ner på dig och tyckte att du var det vackraste jag någonsin sett.

Sover gott på pappi. Du ville alltid sova som en liten boll på en.

små händer…❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.