TinasTaste

Lilla C

Älskade unge! Tänk att man kan avguda en liten varelse så mycket. Måste säga att det hittills är den bästa tiden nu. Lilla C är nu 20 månader och det händer ständigt något tok och bus hemma hos oss Denna lilla virvelvind…

Lilla C är helt tokig i skor.. Vi får helt enkelt gömma de som vi inte vill att hon ska ha på sig. Annars blir det den ”stora gråten” ( ni vet the BIG one) på golvet om man inte får ha sandaler fast det regnar eller de glittriga skorna i sandlådan.

Här på bilden provar hon så söta mockisar

Lilla C har haft en gosedjurs kossa ända sedan hon var liten och hur mycket jag än försökt byta ut den mot finare varianter så är det omöjligt. Hon älskar sin luggslitna ko. Den får hänga med överallt. Även i rutschkanan på förskolan.

Här lyfter hon ut sin docka ur barnvagnen. Säger ”Akka dej” (akta dig) kastar dockan på golvet och gör plats för kossan?

Att röja i barnköket är bland det roligaste som finns. Till lilla C café är alla välkomna.. Eller rättare så kan Ingen gäst passera vår tröskel utan att undgå att bli intvingad för att slå ner sin rumpa på lilla C små rosa stolar och bli bjuden på en kopp kaffe. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.