TinasTaste

Godmorgon

Nu har jag haft några riktigt trevliga dagar. Igår var Eric och jag på Mall of scandinavia och åt på vår frächa salladsbar fresh food. Sedan hade vi en skön myskväll hemma.

Idag ska jag in till stan och möta upp lite kära släktingar som kommer på en dagstur till stockholm. Det blir lite shopping och god mat.

Torsdagen var en dag med guldkant då vi först gick på fotografiska med jobbet.. Det var så himla intressant för vi hade en fantastisk guide! En ung tjej med sån stor entuasiasm så det totalt smittade av sig till hela gruppen. Sedan när vi kom hem så hade vi turen att ha min bror och sambo här på en övernattning. De var här i Stockholm i ett ärende och självklart tog vi tillfället i akt att ha en riktigt trevlig kväll. En smaskig räkmacka på surdegsbröd med hemmagjord majonnäs mumsade vi i oss.

Det är väldigt mysigt att ha besök tycker jag. För några veckor sedan hade vi även turen att ha en stor del av min familj från Söderhamn här. Min syster och man, Syrrans dotter Mickis och sambo med deras kidz samt min moster och man. Lilla C älskar att träffa barnen lika mycket som vi. Hon vägrar att släppa dem ur sikte och ska promt hålla deras hand tills de tröttnar.. Ha ha.,

Idag känner jag på mig kommer bli en härlig dag. Vi ska umgås och skratta mycket hoppas jag! Jag ska dessutom leta en snygg jacka. Jag har letat länge nu. Vi får se vad jag kommer hem med. För övrigt är jag inte jätte förtjust i att vara mitt inne i city . Visst kan det vara mysigt att sitta på ett café en solig dag då och då men annars föredrar jag andra ställen i Stockholm och undviker ofta t-centralen då jag känner mig som en myra i en stor stack. Igår var jag dock där på möte inom mitt arbete. Men Stockholm har ju så mycket mer att erbjuda än just det där tätaste vimlet.

Jag vill avsluta med att önska er en riktigt trevlig lördag.

Jag har blivit galet förtjust i såna här långa koftor. Så risken är stor att jag kommer hem med såna istället för en jacka.. Ha ha. (Ursäkta att det är lite rörigt i bakgrunden, mamma skäms väl nu när jag visar hennes sovrum obäddat hi hi. Bilden är från när vi var i Söderhamn i helgen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.