TinasTaste

Entrecote

Vilken underbart härliga dagar vi har haft. Hoppas ni har det lika soligt och härligt som vi! Vi har njutit av ledighet. Varit ute hela dagarna och bara myst! C har lekt massa med sina kusiner och såklart har det varit en hel del glass också! Idag blev C sjuk så hon ovh jag har varit mest varit hemmakring och myst.

Jag har varit såååå sugen på en riktig köttbit flera dagar och idag kon Eric hem med världens saftigaste entrecote! Han gjorde en egen marinad i morteln. Marinaden bestod av krossad vitlök, bladpersilja, vitvinsås, olja,salt och peppar. När du gör entrecote stick aldrig gaffel eller dylikt i den för då rinner saften ut. Vänd den bara en gång och du ser att du ska vända den när saften börjar tränga upp. Stek på ganska höga grader. Följer man bara detta får man ett såååå saftigt kött!

Vi älskar även att steka pimenton de padron som är små paprikor. Stek på hög värme i riktigt med rappsolja. Ha på havssalt.

En liten sjukling.. Med sin älskade kossa (som verkligen behöver en tvätt nu) och visst är det ett fint överkast ni ser på bilden! Min mamma virkade ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.