TinasTaste

Ikea

Idag tog vi en snabbis till Ikea för att handla lite småplock inför flytten. Vi är sååå redo att flytta nu och det känns riktigt som man står på startlinjen och aldrig får starta. Det är nästan så jag spricker av iver.
På bilden ser ni lilla C på Ikea. Klädd i mitt favoritmärke Newbie från topp till tå.

Tänk att det är så mycket som händer på en och samma gång! Inskolning av lilla C på nya förskolan på tisdag, flytt på kvällen! Och måndagen efter börjar jag nytt jobb. Nästa vecka kommer mina föräldrar ner på onsdag för att hjälpa till. Så skönt med tanke på att Eric är på kurs med övernattning torsdag och fredag.

Jag är verkligen en sån där stress och kontrollmänniska som vill ha klart allt på en gång och jag kan inte slappna av förrän allt är på sin plats. Jag måste nog tänka om när det gäller denna flytt för tidigare har jag inte haft en 1 åring som springer omkring och faktiskt behöver en. Så det blir en liten övning för mig att allt inte behöver vara perfekt från början.

Det ska bli enormt roligt att sätta upp allt nyinköpt! Ny tv, nytt soffbord, stolar osv. Hoppas ni följer med på vår intredningsresa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.