TinasTaste

Vårt första besök i lägenheten

Jag måste säga att för första  gången på månader så kände jag pirr i magen. Vi skulle äntligen för första gången få se lägenheten som vi går och väntar på. Vi har ju köpt lägenheten på ritning eftersom det är ett nybyggnadsprojekt så det är minst sagt nervöst att få se det man har köpt för så otroligt mycket pengar. Lägenheten räknas fortfarande som en byggnadsplats eftersom den inte är färdigställd än men det ändå otroligt roligt att få en verklig bild av hur det ser ut.

Vi fnissade nog som tonåringar på vägen från bilen till huset. Utanför ingången lyste två marschaller upp ingången. Vid dörren stod en representant från Einar mathson och hälsade oss välkomna och berättade att vi skulle ta hissen till lägenheten högst upp för där skulle det finnas information och lite snacks. Sedan var det fritt fram att ta hissen till vårt våningsplan och titta på lägenheten. Väl uppe kunde vi knappt hejda oss innan vi genast stod i hissen igen på väg till vårt våningsplan. Trots att golven är förtäckta och det stod garderober och sånt i hela vardagsrummet så var det en fantastisk känsla att få se den och den var exakt så fin som jag hoppats på!

Nu längtar jag bara ännu mer! Det ska bli så underbart med utrymme och att Cornelia och Kewin kan få ett varsitt rum. Inredningstankarna har redan satt igång..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.