TinasTaste

Inredningstankar

Jag ser så himla mycket fram emot att inreda lägenheten nu. Jag har redan börjat handla på mig en del nytt tills vi flyttar. Det var länge sedan jag köpte saker till hemmet nu för vi har helt enkelt inte haft plats och så har jag velat spara och köpa när vi ska flytta. Jag tycker vi är värda lite extra lyx efter allt som har varit. Badrummet har redan fått sig några nya produkter. Jag vill nästan ha lite spa känsla när vi kommer in där. Så idag klickade jag hem handdukar i tjock bomullsfrotte från textyle.se Jag hoppas de är så lyxiga som de ser ut. Bra pris var det också. Jag tänkte att vi ska köra på en varsin färg så slipper vi blanda ihop dem. För att matcha badrummets klinker som är grått blev det mörkgrått, ljusgrått och svart.

Jag har även inhandlat rituals tvål och handlotion som många bloggar om. Jag hoppas vi blir lika förtjusta som alla andra verkar bli. Jag köpte även en sån bricka som de ska stå i till.

Jag letar fortfarande efter en tvättkorg och har så klart fallit för den dyraste! 999 för en tvättkorg känns ju bara hemskt. Har något tips på en liknande så skriv gärna!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madeleine

    Hej Tina! En grej med många snygga tvättkorgar som jag stör mig på är att insidan är vass eller stickig…det innebär att nylonstrumpor, sidenplagg och andra ömtåliga plagg kan bli fula. Satsa på en med klädd insida eller en av tyg så slipper du förstörda kläder. Är så glad för er skull att ni snart får flytta!Ett annat tips är också doftljusen från Rituals, perfekta för ytterligare spakänsla i badrummet ?