TinasTaste

Bröllop

I helgen har vi varit på bröllop i Söderhamn. Det var min kusin som gifte sig och vi var utsedda till att vara toastmasters. Det var en fantastisk trevlig kväll med många fina stunder! Som vi dansade! Jag är dessutom riktigt nöjd med vår egen insats som toastmasters. Lokalen var vackert utsmyckat med temafärg lila (åt det vinröda hållet). Jag måste säga att fördelen med vinterbröllop är att det går att göra riktigt mysigt med belysning och ljus. Den annars ganska vanliga lokalen fick sig ett rejält lyft med stämningsfulla ljusslingor som hängde i taket.

Maten bestod av buffé med allt från tjärknöl till grekisk stek så alla kunde hitta något de blev nöjda med. 

Jag bara måste visa en bild på den fantastiska tårtställningen som brudens far hade byggt. Det var dock svårt att få klara bilder eftersom belysningen var dämpad. Den silvriga tårtställningen var så otroligt fin med inbyggd belysning och mysigt pyntat med granris.
Tårtorna hade en fyllning av hallon- och aftereightmousse.

En annan detalj som jag tycker var vacker var det mousserande välkommsvinet som var vackert uppställda i ett hjärta.

Nu sitter vår trötta men väldigt nöjda lilla familj i bilen på väg tillbaka till Stockholm och har planer på att mysa ner oss i soffan med ett avsnitt av solsidan så fort vi kommer hem 

PS jag bjuder även på en bild på the toastmasters

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.