TinasTaste

Detoxdag 7

Då är vi inne på den sista detoxdagen. Känner jag någon skillnad? Jag vet inte om det är en tillfällighet men jag har känt mig pigg, glad och lätt hela veckan. Jag har till och med sovit bättre än jag brukar. Jag har vanligtvis svårt att komma ner i varv och upplever att jag varit mer avslappnad. Det kan ju också bero på att min lilla bustroll har sovit bättre. Denna sista dag hade dock både jag och Eric en dipp och kände att vi antagligen fått i oss lite för lite mat men summan av kardemumman är ändå att jag gärna provar igen. Den starka currygrytan var riktigt het och god!

Frukost

Smoothie på 1 banan, 1/2 Kivi, 1 dl hallon, några bitar mango. 1 dl kokosmjölk (spar resten till middagen) 1/2 dl vatten.

Mellis

2 dl kvarg med 1/2 banan och 2 dl hallon

Lunch

Quinoasallad med färska rödbetor.

2 dl Quinoa, herrkuvert, 1 bit squach, 1 vitlök, 2 nävar spenat. 2 kokta rödbetor. 1 bit fetaost. 1 msk permensan.

Hacka och stek vitlöken i olivolja. Stek grönsakerna. Lägg i spenaten sist. Rör i kokt quinoa och rödbetor i bitar. Smula över fetaost och lite permensan.

Middag

Stark currygryta

2 morötter, 1 näve blomkål, 1 bit aubergine, 1 bit squach,1 vitlök, 1-2 dl kokosmjölk, 3 dl tomatkross, 1 msk curry, 1/2 dl linser.

Skär grönsakerna i bitar och stek i olja med vitlök. Häll på kokosmjölk, tomatkross och curry. Häll i linserna och låt koka 20 min.

Quinoasallad med rödbetor ​

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.