BIKINI MED HÖG MIDJA PLUS ANDRA VACKRA TING! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

BIKINI MED HÖG MIDJA PLUS ANDRA VACKRA TING!

Aldrig hade jag kunnat gissa att ni skulle vara så många som frågade efter mina badkläder i min senaste lilla film på Instagram 💗

 

Många av dom badkläder jag hade är tyvärr inte nya och finns inte längre i butik. Dock finns Leopard bikinin fortfarande samt en hel del nya ljuvliga badkläder i samma typ av modell.

Jag vet att ni är många likt jag som efterfrågar nederdelar med hög midja så jag har samlat ihop ett helt gäng och fler finns på hemsidan 👍

 

Den blåa blommiga baddräkten hittar du här, Leopard bikinin här , mörkröd baddräkt här, den turkosa baddräkten med blommor här, mörkblå blommiga bikinin här,  zebra bikinin här, bikinin med vita blad här och sist men inte minst bikinin med citroner här.

Finns som sagt mycket mycket mer färger och modeller på badkläder på hemsidan. Dessutom finns några även på barn så det gulligt går att matcha, b.l.a dessa.

 

Du hittar dom här och här.

Hoppas du blev lite hjälpt och förhoppningsvis kan hitta några passande badkläder att strosa runt på Stranden med 🌴

Kram 💗

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tina

  Jag vill gärna veta var den blå/vit-blommiga baddräkten kommer ifrån ändå trots äldre kollektion. Så kanske man kan hitta en liknande modell i den affären. Den såg sååå skön ut och var verkligen supersnygg på dig! Tack på förhand! 🤗 Hoppas du får en go helg!

 2. Hanna

  Jag tycker som anonym, Att det är helt osmakligt att klä av sig på det sättet du gör… dina barn stolta?!?! Troligt, i din dotters ålder skäms barn alltid till vis del för sina föräldrar. Dina barns lärare ser dig? 😅 pinsamt Therese!
  Hade du inte jobbat på dagis? Tur att du slutade!

  1. Erika

   haha då skulle du, se, mig jag går omkring naken innan hoppar im i, duschen, inget konstig med, det barnen säger inget. nu, är jag ingen bloggare men jag såg inte Therese naken… såg att hon klädde sej o schyla sina bröst
   , finns så många influenser nu, så, barn är nog vana o tro inte, Therese gör nåt om Ella hade sagt nåt. inget fullt med nakenhet

  2. Sanna

   Hoppas verkligen inte du har barn. Alltså att ha den inställningen att man ska skämmas över sin kropp, Då antar jag att du heller inte går i bikini på stranden, o att du alltid går fullt påklädd vart du än är. Om barnen skäms för en förälder kanske man ska fundera på varför barnet gör det. Jag skämdes aldrig när min mamma gick i bikini. Då måste du ha riktigt svårt o va på badställen om du skäms så för kvinnor i bikini. O att det skulle ha me ens yrke o göra, att man ska skämmas om man jobbar på förskola, el att ens barns lärare skulle se en. Tror nog dom sett kvinnor i bikini förut 😂 Helt ärligt så hoppas jag, o tror, att du bara skrivit denna kommentar för o provocera. Annars är ditt tankesätt skrämmande o jag hoppas verkligen att du inte för över det på barnen. Vad är fel i att visa sig i bikini?? O varför skulle det va ok o göra det på badställen o inte annars, vad är skillnaden?? Jobbat på förskola i 15 år o finns ingen förälder som skulle reagera på om en pedagog gick i bikini på stranden. Föräldrar uppskattar pedagoger som peppar barnen o visar att man duger som man är, att man inte ska skämmas över sin kropp. Det är ju ingen som går naken precis!😂 Så nej, dit argument köper jag inte för fem öre. Osar snarare extrem osäkerhet o avundsjuka o då bör nog läsa igenom dina kommentarer en extra gång innan du postar dom. El kom me ett argument som håller (vilket inte finns i detta fall) än att skriva nåt så omoget!

 3. Anonym

  Jag tycker inte att du ska låta dig utnyttjas till att vika ut dig. Du säger att du gärna fotofraferas lätt klädd och visar upp dina behag för att du tycker att alla slags kroppar ska accepteras. Men jag tänker mig att det kan inte vara juste mot dina barn som är i skolåldern att deras mamma finns på allmänna sidor i underkläder. Tänk på att barnen kan få lida för detta.

  1. theresewickman
   theresewickman

   Inte förvånande att sådana här kommentarer alltid kommer från anonym . Vågar man inte stå för sina åsikter undrar jag?
   Du behöver inte oroa dig för mina barn, kanske kan det för dig vara svårt att förstå, men mina barn är bara stolta över mig, att jag får andra mammor och kvinnor att älska sig själv lite mer . Jag utnyttjas absolut inte utan tar ett aktivt val att visa min kropp i underkläder, vilket är precis samma sak som bikini. Men jag kanske inte skulle få gå i bikini på offentliga platser heller 🙈

  2. Alma

   Varför skulle Therese barn lida för att hon går klädd i bikini/underkläder? Det är väl ganska naturligt att gå runt så ibland. Tror hennes barn är stolta över att ha en mamma som är trygg o bekväm i sin kropp. Så när man har barn i tio-års åldern får man inte visa sig i bikini? Ska Therese ta o bada i mjukisbyxor och hoddie eller hur går dina tankegångar anonym?

  1. Anonym

   Hon lägger ju ut sig på allmän plats där vilket äckel som helst kan se henne och vidarebefordra bilden.

   1. theresewickman
    theresewickman

    Men snälla, det är vackra bilder på en kvinnas kropp, inte alls sexuella eller pornografiska. Bilder på min mage eller celluiter, en helt vanlig kropp i underkläder.

     1. theresewickman
      theresewickman

      Dåligt rykte? Skulle jag få dåligt rykte för att jag har bild på mig i bikini? Hur menar du?

   2. Sanna

    Men herregud!! Hon är ju inte naken!!! O det är inte vi som ska behöva gömma oss. Snarare det äcklet som gör fel o borde gå o krypa under nån sten el nåt. Då antar jag att du inte går i bikini på badställen heller?? O tror du det är fritt från äcklen där?? Fattar inte vad problemet är. Du lär ju då heller inte ta me dina/ditt barn till badställen om du anser att alla där ska skämmas över att gå i badkläder. Lär dina barn o va stolta över sina kroppar ist. Om man som vuxen talar om att det är pinsamt o skämigt o gå i tex bikini, vad får då barnen för syn på sin kropp. Vad är DIN anledning att man ska skämmas undrar jag??