Therese Wickman

BLIR ANNORLUNDA I ÅR!

Hej från ett blåsigt Örebro.

 

I går kväll hade dom stora barnen svårt att somna, speciellt Ellah. Tror inte bara det hade med att dom vänt på dygnet att göra, utan förmodligen var det lite spänt & nervöst med första dagen såhär efter ett långt Jullov.  Trots sen kväll var hon uppe med tuppen & på glatt humör.

Nu är vi verkligen igång med vardagen igen. Barnen är åter i skolan & ikväll drar även Kidhs fotbollsträning igång igen samt Ellahs ridning. Fullfart med andra ord..

 

Dagens bästa: Känner livet i mig, skönt att återgå till vardagen & få sätta fingrarna i massa jobb.

Dagens sämsta: Matheus sov kast i natt & jag kan räkna timmarna jag sov på ett par fingrar. Tur att jag älskar kaffe, för det lär bli ett par koppar idag 🙂

 

Visste ni att jag fyller år på Lördag & att jag på riktigt glömde bort hur många år jag blir.

Fick räkna åren från jag var född för att vara säker. Det är ju tragiskt, Är det bara jag eller blir man lite förvirrad med sin egna ålder desto åldre man blir?

Kan inte förstå att jag blir 34 år. Det låter väldigt vuxet & jag känner mig inte en dag äldre än 18. Minns fortfarande mina föräldrar som i 35 års åldern & då kan det ju inte stämma att jag är lika gammal som dom?

Tiden går så enormt fort..

 

Jag brukar inte bry mig så mycket om min egen födelsedag, tycker inte det är så mycket att fira. Gillar mer att fira & överraska andra, men det ska erkännas att det kommer vara extra tomt att vakna upp helt ensam på Lördag. Jag har varit bortskämd med att barnen varit hemma varenda födelsedag & att jag vaknat till deras sång på morgonen & varma kramar..

I år blir det annorlunda, så det är tur att vi reser till fjällen för en vecka dagen efter. Det får bli lite av mitt firande <3

 

Önskar dag en fin dag!

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Ja jösses så blåsigt Närke idag…gillar inte blåsväder alls!
    Kastades in i vardagen idag igen men lite skönt med rutiner ändå tycker jag.
    Förstår att det blir lite konstigt att fira sin födelsedag utan barnen. Grattis i förskott!

  2. Johanna

    Vi åker också till branäs nästa vecka. Kan du inte skriva vilka tips du fått in från insta (om du fick några) när du la ut frågan där ?
    Aldrig varit där innan heller. ?

  3. StrongMama

    Det är faktiskt mycket mysigare att fira andras födelsedagar och sånt än sin egna, men se det som att du firar din egna ”jag kom till jorden”-dagen. Firar din mor som blev mamma och kanske inte fokusera så mycket på åldern i sig. Jag brukar inte fira att jag blir x antal år, utan att jag just föddes den dagen, prata med mamma om hur hon kände, magen, värkar etc.

    Stort grattis i förskott i alla fall <3