RABATTKOD TILL LEKSANDSOMMARLAND – SES VI I SOMMAR? – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

RABATTKOD TILL LEKSANDSOMMARLAND – SES VI I SOMMAR?

Hej vännen, har du haft en fin start på helgen?

 

Jag kan fortfarande inte riktigt begripa hur fort denna vår sprungit förbi. Känns som om vi haft en lång vinter & så plötsligt är sommaren här, visst?

 

I år står vi lite frågande inför sommaren & vår planering i och med Constantins jobb situation , men en vecka på Gotland i slutet på Juli är bokat & klart sedan flera månader tillbaka & sen har vi bokat in en mini semester upp till Dalarna & Leksand Sommarland.

Ni som följt oss här en längre tid har säkert koll på att vi spenderat flera somrar där dom sista åren?

Vi älskar stället. Campingen ligger så himla vackert precis in till sjön Siljan & utbudet på aktiviteter för barnen är extremt stort. Inne på campingen finns det bad, ruchekanor, minigolf, stora lekparker & mer därtill.

 På kvällarna är det underhållning nere vid Resturangen i form av minidisco för barn & sedan brukar kvällen fortsätta med liveuppträdanden…

 

Vi har valt att bo i Stuga när vi varit där & dom har alltid varit stora & rymliga & man har aldrig upplevt känslan av att det är trångt.

Precis in till campingen ligger Leksand sommarland & där spenderar vi gärna minst 2 dagar när vi är på besök upp till Leksand. Finns verkligen något för alla åldrar där inne & barnen fullkomligt ÄLSKAR stället. Jag med för den delen & utsikten & läget precis in till sjön höjer faktorn ytligare ..

I ett samarbete med Leksand sommarland har jag nu fått möjligheten att dela med mig av en unik rabattkod, endast för er, mina följare.

Vet att ni varit många som skrivit till mig & sagt att ni varit sugna på att ta med familjen till Leksand Sommarland, nu kanske det är ett perfekt tillfälle att boka ett para dagar eller en vecka uppe i vackra dalarna till sommaren?

 

Bokar du något av Leksands Sommarlandspaket så får du 10% rabatt på boendet med koden Wickman2019.

Du kommer till deras hemsida HÄR & kan läsa mer om dom olika paketen <3

Vill du läsa mina tidigare blogginlägg om Leksand Sommarland, där jag också besvarar många utav era frågor?

Dom hittar du HÄR & HÄR

 

Som vi längtar nu när vi ser tillbaka på några bilder från förra året. Hoppas vädret vill vara med oss även denna semester.

 

Ni som besökt Leksand sommarland förut, älskar ni det lika mycket som oss?

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Vet du hur vi enklast tar oss dit från Malmö? Har två barn på 2 och 4 år så bil resan blir väldigt lång. Vill gärna åka dit i år.