ÅRSRESUME DEL 2 ! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

ÅRSRESUME DEL 2 !

Hallå fina du!

Jag lovade del 2 av min årsresume. Har ni hunnit läsa del 1? Om inte så hittar du den HÄR!

 

Juli:

Vi hann med en hel del & njöt utav sommarvärmen bäst vi kunde.,  Vi tog små utflykter & hittade b.l.a nya gömda små smultronställen bara ett stenkast från Örebro, vi reste till Rumänien & träffade Constantins familj för första gången, vi skaffade oss en Spapool till vår baksida, spenderade fyra dagar uppe i Leksand sommarland tillsammans med min bror & hans dotter. Min vän Mirka kom på besök över en helg & Matheus hade en jobbig vecka där han bara grät & grät, & jag grät för jag kände mig orkeslös & som världens sämsta mamma hemma med tre barn på heltid, så vi drog till landet för ett par dagar & njöt utav tystnaden….

Augusti:

Vi reste en vecka till Gotland tillsammans med en vän & hennes barn, vi avslutade sommaren med att ta några dagar ute på landet & sen bara vara hemma & ta det lugnt, ta små promenader & bada på baksidan, Barnen började åk 1 & åk 3 i skolan & vi hade dop för Matheus,

September: 

Vi kom så smått tillbaka till vardagen, rutiner & alla kvällsaktiviteter för barnen. Veckodagarna rullade på & med stressen som tillhör. Vi spenderade en weekend till Riga för att förlänga semesterkänslan & tog utflykter till skogen & lekparken för att suga ut det sista innan hösten kom på riktigt, jag fick sorgligt nog acceptera att min bröstmjölk tog slut & att jag behövde sluta amma Matheus,

Oktober:

Åkte på den årliga trippen till Ullared & det var första gången som Ellah blivit tillräckligt stor för att få följa med oss andra girls, jag blev jättesjuk & åkte på extremt hög feber & låg & yrade i 3 dagar, vardagen rullade på i ett ganska högt tempo , med tillhörande kvällsaktiviteter för barnen, vi hade Halloweenpyssel ute på landet hos min Pappa & vi spenderade en underbar vecka i Grekland.

November: 

Vi firade Halloween & barnen hade en hel underbar veckas ledighet från skolan, vi var en weekend till Stockholm där vi b.l.a såg Djungelboken på teater, vi började så smått smygstarta med både julmusik, julbak & julpynt, årets först snö föll & jag provade på att återuppta mitt hästintresse efter 15 år.

December:

Vi pyntade, njöt av årets mysigaste månad, bakade julgodis, firade advent, Ellah var årets Lucia uppe i skolan, barnen gick på Jullov, vi firade Jul & Nyår & hade besök utav Constantins mamma med man över Nyår,

 

När jag ser tillbaka på året så inser jag hur många fina minnen vi skapat & hur mycket vi egentligen hittat på. Det är lätt när man sitter där mitt i livet, i vardagen & tänker att man aldrig gör något “roligt”. Men oj så många äventyr vi varit på detta år & jag är så tacksam, jag är så himla tacksam för varje dag jag får spendera med min familj!

 

Tack för att du följer oss & jag hoppas du vill hänga på oss även detta år?

 

Puss & Kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Penny

    Kan du inte skriva ett inlägg om hur det gick att ha constantins föräldrar att bo?
    Varför har C gått hemma nästan månader?

Annons