ÅRSRESUME 2018! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

ÅRSRESUME 2018!

Hej fina du!

I går åkte svärföräldrarna hem & det är med blandande känslor. Ska dock bli skönt att få huset för sig själv igen & göra lite som man själv vill 🙂

 

Nu när vi kommit in i nytt år så tänkte jag det vore roligt att blicka tillbaka lite på året som gått..?

 

Januari:

Vädret varierade, men vissa dagar fick vi njuta av snö vilket gjorde att vi kunde åka skidor ( jag var gravid så jag stod vid sidan & tittade på), vi var uppe till stan för besök på den årliga Hindersmässan & köpte med oss Donuts hem & slog på en film, jag skrev ett upprört inlägg angående Kidh & att en läsare har förståelse för om han blir mobbad då han är klär sig i leggings & är fjantig. Du kan läsa det inlägget HÄR.

Barnen tog fram färg & penslar för att måla min gravidmage, jag fyllde 32 & Constantin fyllde 30 år, vilket vi firande med frukost på sängen & besök på Resturang med vänner & familj.

Februari:

Vi bakade hemmagjorda Semlor till Fettisdagen, var på två olika wekeend i Stockholm  där vi b.l.a firande alla hjärtans dag med Resturangbesök, hotellvistelse & besök på fjärlishuset, samt var på Marcus & Martinus konsert & fick chansen att träffa dom backstage. Barnens dröm gick i uppfyllelse.

Jag åkte in till förlossningen med kraftiga sammandragningar & efter undersökningen fick jag medicin & ordinationer om att vila vila vila. Blev senare sjukskriven på 100% från mitt jobb på förskolan, vi satte upp bebisen säng & min mage växte snabbt under denna månad, Kidh hade feber till & från & det blev mycket mys & hemmaspa.

Mars:

Vi firade påsk, spenderade en vecka uppe i fjällen tillsammans med min familj på pappas sida, Jag & Constantin var i väg på en gravidfotografering & det blev helt magiska bilder, jag föll ner från trappen & hamnade på sjukhuset med en extremt stuckad fot & blev hoppandes på kryckor i två veckor. vi bestämde namn till lillebror men det visade sig ju sedan när han föddes att vi ändrade vårt bestämda namn Mattheo till Matheus.

April: 

Förlossningen närmade sig med stormsteg & vi packade BB-väskan & fixade det sista inför bebis ankomst, jag blev överraskad med en Babyshower av min mamma & mina vänner, vi bokade vår sommarresa till Bukarest, Tim ( Avicii ) gick tragiskt bort & lämnade alla med stor sorg & uppvaknande i psykisk ohälsa, jag & Kidh åkte över dagen upp till Stockholm för att besöka en doktor angående hans hängande öga & för att prata om en framtid operation, jag var på besök hos min Aurorabarnmorska för att prata om min rädsla inför förlossningen & för att få ett datum för igångsättning , våren slog ut på riktigt & vi firade Valborg på Stora Holmen.

Maj:

Matheus föddes. Vi spenderade mycket tid med familjen & med att försöka anpassa oss till vårt nya liv med en bebis i huset. Vi åkte till Premiären av både Furuviksparken & Parken Zoo . Skvallertidningarna gjorde en hel del reportage angående Matheus ankomst & det var helt nytt för Constantin att se sig själv i tidningarna i butiken.. Vädret var på topp & jag njöt över att vara hemma & såg fram emot en fin sommar tillsammans. Vi hade nedräkning inför barnens skolavslutning.

Juni:

Ellah fyllde 9 år & Kidh fyllde 7 år, vi firade barnen med kalas & hade en fin skolavslutning. vi hejade på Sverige i Fotbolls VM . Spenderade Midsommarhelgen ute på landet hos Pappa & njöt av fina soliga dagar.

Fortsätter med Juli – December i ett kommande inlägg!

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons