Therese Wickman

DU VET KÄNSLAN NÄR MAN VET ATT MAN LEVER?

Sitter i soffan helt slut efter första riktiga dagen på nya jobbet på Förskolan. Efter en natt med minimal sömn då ungarna vaknade och inte kunde somna om förens efter 03 någon gång var vi alla tre som levande lik i morse. Hoppas Jetlagen ger med sig snart…..

Det är mycket nytt jag ska ta in på jobbet så antar jag kommer vara helt slutkörd första månaden innan rutinerna satt sig? Är van att kunna lägga mina jobbtider själv, ta en sovmorgon när jag vill, ta en läkartid mitt på dagen, ett viktigt samtal eller liknande och numera jobbar jag minst åtta fasta timmar på ett ”jobb” och det ska också lämnas och hämtas på förskolan/skolan, lagas mat, köra till aktiviteter mm så gissar på en enorm trötthet ett tag framöver. Eller vad tror du?

Jag hade i dag tänkt dela med mig av massa inlägg jag påbörjat, om helgens Babyshower, Usaresan, min nya viktprocess , paket på Posten mm men jag är glad att jag ens orkar hålla mig vaken just nu, så dessa inlägg kommer i veckan i stället 😉

Delar med mig av några bilder på min Prins. Visst sjutton passar han otroligt bra i Glasögon?

IMG_2107

IMG_2110

IMG_2104

Ni är många som ofta frågar vart barnens kläder kommer i från så tänkte bli bättre att berätta det under mina bilder då jag ofta glömmer att svara er på dessa frågor i kommentarsfältet ( Förlåt).

Kidh har på sig Mini Rodini leggings och en Piketröja av märket The Brand och dessa kläder kommer i från ett samarbete med Babyshop.se som har SÅ mycket snyggt!

Ellah sprang precis upp ur sängen för att gå på toaletten för femte gången. Tycker synd om henne, hon är så frustrerad och vill inget hellre än att kunna somna. Jäkla jetlag. Är det värre att komma hem och byta tid än att komma till ett resmål?

Nu ska jag slå på en serie och hoppas att jag kan somna i tid i kväll. Är så förbaskat trött men kan inte somna, som om hjärnan drar på högvarv när jag lägger huvudet på kudden?

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Vi kom hem från USA i november och det tog nästan 1 vecka innan jag kunde sova ”normalt” igen. Barnen hade vänt tillbaka dygnet på ca 3 dagar ? Så håll ut det blir bättre! ?☺️