Therese Wickman

VÅRAN HELG UTE TILL HAVS!

Vilken helg vi fick!

Snacka om skillnad på kryssning och kryssning.

När jag var på kryssning sist så var det endast för ett dygn och med ett gäng härliga bloggare. Den kryssningen var mer en Partykryssning och kanske så många förknippar just kryssning?

Den här kryssningen vi var på i helgen med Tallink Silja Line och båten Serenade kändes så himla fräsch..  Fick en känsla av lyx och lite som man kan tänka sig att Båtarna i Karibien ser ut.?

Till barnens enorma glädje bodde vi två nätter i en stor hytt med Mumintema.

IMG_3297

IMG_3300

IMG_3303

I den här stora hytten för upp till 6 personer ingick det också en fullproppat Kylskåp med Muminbubbel, vatten och massor av dricka.

IMG_3313

På Fredagen efter vi lämnat av alla grejor i hytten valde vi att äta Buffen ombord som erbjöds. Herregud, jag har verkligen inga ord. Jag har aldrig sett så mycket mat förut och så himla god! Jag kan annars uppleva Buffe som mycket mat, men inte speciellt bra mat? Hänger ni med? 😉 Men den här maten, helt gudomlig och det märktes att det var riktigt bra råvaror. Jag åt både Sushi, Kallskuret, Skaldjur, Kött, Dessertostar, Frukt, Dessert och glass. Jag som inte fått i mig speciellt mycket sedan separationen med Emil gick nog upp alla kilon jag gått ner i helgen 😉  Barnen var i himmelriket!

IMG_3190

IMG_3192

IMG_3193

Ni var många på Instagram som frågade om jag kunde rekommendera den här resan?

Oavsett om det är samarbeten eller betalda resor så skulle jag aldrig rekommendera något jag inte kunde stötta och stå bakom. Med den här resan kan jag varmt rekommendera er att åka på.

På en helg har vi, jag och barnen fått Upplevt så himla mycket och ni skulle sett hur deras ögon lyst i helgen <3

Två nätter till havs och vi har hunnit med att äta Buffe, sett otroliga dansuppvisningar som fick barnen att tappa hakan, Dansat, lekt i lekrummet, gått en förmiddag i Helsingfors, badat, ätit gudomliga middagar, träffat Mumintrollet och lilla My, shoppat, dansat på Minidisco, haft mellomys och en hel del annat. Vi kände oss aldrig uttråkade om vi säger så 😉

Helsingfors

Bad

Lekland

MiddagDen här helgen var så otroligt värdefull <3

Har ni några frågor om resan så tveka inte att fråga…

Hoppas du haft en fin helg??

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mariette

    Skulle vilja fråga vad detta paket går på i pengar? 10 år bra eller för stor ålder för Mumin hytt osv?
    Bor utomlands och kommer till Sverige i sommar, och där hemma finns en liten tjej på 10 år som som varit i mitt liv sen hon föddes, känns nästan som min egen ibland då mamman valt andra vägar.. Och jag haft en stor betydelse för henne. Sorry för min story men hade viljat gjort nått mysigt med henne när jag är hemma i sommar så kikar runt på allt möjligt.

    1. theresewickman

      Det låter som en kryssning skulle vara en rolig upplevelse för er.. Om du går in på Tallink Silja Lines hemsida så har du alla deras hytter med priser. Kanske Familjehytten skulle passa er bättre än Muminhytt? På Hemsidan har du i allefall alla deras olika hytter och Priser.. KRAM