EN SÅN DÄR DAG! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

EN SÅN DÄR DAG!

Hallå vännen!

Idag känner jag mig låg och frustrerad. Risk för att låta gnällig så låter jag bli att gå in allt för djupt på det. Men jag har låtit energitjuvar ta mina sista krafter och jag känner mig så besviken på hela situationen..

Har så många frågetecken som jag inser att jag kanske aldrig kommer kunna få svar på?

Aja, tre möten inne i stan har jag hunnit med, och det med min sidekick Kidh. Dessa möten kändes bra och fick upp mitt humör en aning i allefall 🙂

Kidh har inte haft feber dom sista två dagarna men han är förkyld och skrämmande trött? Han somnar flera gånger mitt på dagen, deckar av för kvällen långt innan läggdags och går och gäspar hela tiden. Bör jag bli orolig?  Han har ingen feber och äter och dricker som han ska.

Nu en kopp kaffe och sen ska vi hämta Storasyster på Skolan och åka in till stan för att ta en sväng på Hindersmässan. Lite frisk luft kan göra oss gott och även för Kidh. Kan vara tur med korta barn ibland, på så vis får Kidh fortfarande lätt plats i sin vagn 😉

IMG_2770

Ta hand om dig!

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nettan
  Nettan

  Hoppas han mår bättre nu, själv varit hemma med sjuka barn i 1 vecka…. Verkar vara den tiden på året nu.
  Förkylning kan ju påverka kroppen och hälsan ordentligt, bli jättetrött trots att man inte har feber. Blir tokig på de föräldrar som bara går efter vad tempen visar…. Jobbade på förskola förut och fick ofta ta den diskussionen, precis som de 48h efter magsjuka.

 2. mammalinda

  Så tråkigt med energibovar! Jag har en sådan i min omgivning också just nu. Det mest frustrerande är att man inte kan göra så mycket åt situationen. Så jobbigt!!
  Det är säkert ingen fara med Kidh. Människor reagerar ju olika på feber och förkylning, och vissa sådana där sjukor blir man ju grymt trött av! Hoppas att han blir bättre snart!
  Kram
  http://blogg.loppi.se/mammalinda/

 3. Therese

  Energi tjuvar är inte roligt! 🙁 Har själv ett par sådana runt mig, som tur är umgås vi inte mycket. Räcker även bara att tänka på dom så blir man lessen