Therese Wickman

HELGEN I GÖTEBORG!

Halloj goding. Har du haft en fin helg?

Själv kom jag ganska precis hem ifrån Göteborg. Lade barnen direkt, tog en dusch och nu har jag krypit ner i sängen! Underbar känsla att vara nyduschad och krypa ner under nytvättade sängkläder 🙂

Är galet trött, känner mig nästan lite bakis! Konstigt då helgen varit otroligt lugn och absolut inget party, party. Men tror det beror på sömnen 😉 5 brudar under samma tak, det blir lixom en hel del tjatter långt in på natten. Vi kan inte sluta prata 😉

Min helg har varit underbar! Sådana här helger tillsammans med 4 nära vänner är något jag riktigt värdesätter. Nu när vi alla är vuxna och lever på i smått hektiska liv allihopa är tillfällena små för sådana här hel helger!

Det är så skönt med oss i `detta` tjejgäng. Vi älskar varandra outstanding och trots att tiden mellan våra `häng`kan vara långa så är det precis som vanligt. Vi ligger i soffan och grisar tillsammans, håller om varandra, kramas, pratar om allt, gråter, skrattar och öppnar våra hjärtan. Mina stöttepelare <3 Vänner livet ut. Vänner som funnits där genom allt!

Vi har hunnit med att strosa i Göteborgscity, där jag provade dessa ljuvliga klänningar. Blev helt förälskad!

Efter att ha spenderat hela helgen med brudarna så spenderade jag hela söndagen innan hemfärd mot Örebro tillsammans med Totte och barnen <3 Vi åt lunch ute och lekte sedan i lekparken. Jag fick höra om barnens helg med Totte som enligt dom allihopa hade varit helt underbar! Ellah hade så mycket och berätta, om någon festival dom varit på, Kidhs tur i Polisbilen, grillning av hamburgare, lek och stoj med Tottes syskonbarn, godismys mm.

Totte ville ha kvar barnen hela veckan, och barnen likaså. 😀 Tänk om det hade varit så lätt!?

Puss och kram älskade vän <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Helt ärligt tycker jag du ger barnen falska förhoppningar om Totte. Vad ska dom tro? Dom är ju för små för att förstå.

  2. Emma

    Blir lite ledsen i hjärtat när man knappt får se totte i bloggen längre. Ni är/var så himla fina tillsammans. Men är de över mellan er? Har inte riktigt förstått! Och så mysigt att se att barnen fungerar så fint med totte tillsammans själv! 🙂 du är verkligen en förebild för mig, alla dina fina texter du skriver. De går rakt in i hjärtat på en skall du veta <3 puss och kram

  3. GC

    Så glad jag blir över att du är så nöjd. Totte & dina barn är så söta ihop. Ni sköter det hela så himla bra. Kram till er alla.

  4. Lisa

    Tack för den superhärliga blogg du har! Tänkte höra vart den blommiga jackan är ifrån?
    Du har en fantastisk personlighet!

  5. Emma Fahlberg

    Det värmer så i mitt hjärta att både dum barnen och Totte haft en härlig helg.
    Såna vänner du har är värdefulla. Man ska inte få ångest eller dåligt samvete för att man inte hinner ses ofta m.m.
    När man har sitt hektiska liv som du skriver så blir det lätt så. Men inte skiter man i vännerna för det.

  6. Lotta

    Åh, den vita klänningen är jättefin. Köpte du den eller den böommiga jackan? Superfint! Hur lång är du? Nyfiken! Härligt med en riktig tjejhelg!