Stronger Life

Detta använder jag

Varje dag nyser jag och ibland är jag kalastrött som om jag var bakis (utan att ha druckit något). Kan det vara pollen? Finns det kvar?
Jag är ju glad att det är varmare och somrigt igen men jag är inte glad över att få tillbaka den här tröttheten nu när jag behöver vara så pigg jag kan den här veckan. Maken jobbar över en massa och jag ska ha barnens kompisar över på besök, det är kalas som ska planeras och mycket jobb på tapeten. Jag behöver hämta krafter från någonstans som jag inte vet.

Min stora hjälp i vardagen är mina kosttillskott som faktiskt räddar mig från allt för stora attacker från pollen, allt för mycket trötthet, trög mage och även sjukdom. Jag håller mina restless legs i schack med mina vitaminer och lugnet i kroppen med kosttillskott.

Här är mina kosttillskott som jag använder.

strongerlife-fitness-kosttillskott

Morgon: MSM // Chlorella // KSM 66 // Zink    —-
Eftermiddag/ Kväll:  B-vitamin // Magnesium // NATT

Sista gången jag blev sjuk (innan den förra veckan) var mer än 1 år sen, inte ens förkyld har jag blivit på vägen. Känner jag av något så tar jag c-vitamin och Echinacea, lägger mig tidigt och vaknar bra.
Brukar oftast bara ta KSM på morgonen, men känner jag mig extra stressad så tar jag morgon och kväll.
Sover jag bra med B-vitamin och Magnesium så tar jag inte Natt, men vissa perioder är värre än andra, då tar jag B och Magnesium tidigare på eftermiddagen och NATT ungefär 1 timme innan läggdags.
Med mycket träning, stress, sämre sömn ibland, mycket jobb så blir det lätt att man behöver boosta sig lite extra med kosttillskott. Så så ser min vardag ut. Som ni ser så håller jag mig inte till bara ett märke, jag är inte sponsrad som de som bara använder ett och samma. Varför liksom? Det finns många andra märken som är EXAKT lika rena och bra som Holistic men billigare, jag blandar märken och sparar minst 400 kr på det.

Tar du något och i sånt fall vad?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.