Stronger Life

Dharma = Soul Purpose

God morgon måndag !!

Det är galet hur mycket kan hända på en helg, jag älskar livets vändningar och möjligheter. Att sitta en torsdag och komma på att juste jag är snart klar med min utbildning som Dharma Coach & Spiritual Coach (Dharma betyder Soul Purpose). Och i och med att jag snart är klar så betyder det också att jag behöver sätta ihop mitt program, testa på klienter och sätta igång sen, att få in riktiga klienter till den delen.

Så i helgen satt jag och lyssnade på inspirerande musik och spånade med massa papper på golvet för att klottra på, hur mitt program skulle se ut, vad jag ville erbjuda och hur jag kan hjälpa.

Det va en riktigt kul helg för mig. Och där fick jag också lära mig läxan av att slappna av och inte stressa så mycket mer att ”jag måste vara klar, jag måste få det här klart” utan släppa taget och bara ha kul, att njuta av processen, njuta av vägen till målet. Inte bara vänta in målet hela tiden.

Så nu är jag snart klar för lansering och det kommer att bli riktigt kul att få erbjuda ett program där du kan få coaching för att upptäcka din Dharma, din Soul’s Purpose. Jag menar, vad är inte det värt? Att få upptäcka vad vi är här för att göra, vårt mission i livet. För mig hade det varit guld värt att fått veta det redan för 15 år sen.

Jag berättar mer längre fram, nu behöver jag förbereda för andra sessioner och lite material.

Ha en fin dag.

dharma_coach

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.